top of page

AirSoft eXperience

SERVICES
_V7A4867-2.JPG

Airsoft

_V7A5490-2.JPG

Low Impact Airsoft

NerfShooting

NerfShooting

AirSoft is een veldslag simulatiesport die vaak vergeleken wordt met paintball doch is airsoft in vele opzichten anders dan paintball. Tijdens het airsoften nemen twee teams het tegen elkaar op om missie(s) te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van replica’s van bestaande wapens. Replica's die een exact kopie zijn van echte wapens wat het realisme van het spel veel intenser maakt.  Airsoft wordt met biologisch afbreekbare balletjes van

6 mm gespeeld. De balletjes worden afgevuurd via Automatic Electric Guns, die gebruik maken van een oplaadbare batterij.

De games die gespeeld worden duren lang genoeg en het kamp (Respawn) zorgt ervoor dat je kunt meespelen tot het einde. Dus wie als eerste geraakt wordt kan op die manier onmiddellijk terug meespelen. De verschillende speltypes zorgen voor voldoende variatie zodat iedereen tenvolle fun kan beleven.

AirSoft : dé ultieme schietsport waar je nauwkeurigheid, kracht en snelheid maximaal kan testen.  Dankzij de verschillende disciplines is dit heel aantrekkelijk voor zowel ervaren schutters, beginnelingen en jongeren.

voor WIE ?
voor m/v met pit ( vanaf 14 jaar)

GAMERS - PROFESSIONALS

Wij voorzien diverse spelformules zoals Capture The Flag, The Bomb,....

VRIENDEN 

Een onvergetelijke dag... dat garanderen wij !

BEDRIJVEN

Teambuildingsactiviteiten voor bedrijven.  We werken samen met u een programma uit.

Activiteiten

Kom naar AirSofteXperience voor een onvergetelijke airsoft ervaring met je vrienden.  In onze indoorhal van 3.000 m2 met oneindig veel hindernissen en de modernste uitrusting is het dé ideale plek om je vrienden uit te dagen.

Bij ons kan je terecht voor vrijgezellenfeest, groepsuitjes, teambuilding, ...... waar je de strijd kan aangaan met al je vrienden. Na al de actie kan je nagenieten bij een hapje en een  drankje! Hiervoor voorzien we verschillende formules zoals ons lekkere ArmyHam of ArmyGrill. Je kan zelfs genieten van een ArmyBreakfast indien jullie kiezen om de dag actief te starten.

Wij werken samen met jullie de ideale formule uit om er een onvergetelijke dag van te maken samen met je vrienden!

Voor  de ervaren spelers onder ons die zich willen komen uitleven met andere spelers dan kunnen jullie bij ons terecht tijdens de open skirms op zaterdag- en zondagnnamiddag.

Er zijn verschillende gekende THEMA's, maar jullie creatieve inbreng of ideëen zijn altijd bespreekbaar.

Domination
Domination

De strijd voor het LICHT begint hier...

press to zoom
Dé Bom
Dé Bom

Tijdens dit spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk de bom tot ontploffing te laten komen...

press to zoom
deathmatch
deathmatch

Dit is een spelversie waarin het ene team zoveel mogelijk mensen uit het andere team moet uitschakelen. Wie 'af' is moet terug naar het begin en mag dan weer meedoen. Er wordt geteld hoeveel mensen 'af' gaan. Het team dat de meeste mensen 'af' krijgt, wint.

press to zoom
presidentenspel
presidentenspel

Eén team krijgt een president en die moet van A naar B en het andere team moet dat zien te verhinderen. Als de president 'out' is, dan is het spel afgelopen.

press to zoom
Last man Standing
Last man Standing

2 teams nemen het tegen elkaar op en proberen het andere team volledig uit te schakelen

press to zoom
re-enactment
re-enactment

het naspelen van voornamelijk militaire (historische) gebeurtenissen, waarbij hier een wedstrijdelement aan wordt toegevoegd, zodat er een duidelijke winnaar en verliezer uitkomt.

press to zoom
capture-the-flag
capture-the-flag

In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het eigen kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij kan binnenbrengen in het eigen kamp is de winnaar.

press to zoom
Combat Shooting
Combat Shooting

Dé ultieme test van je schiet-capaciteiten. Her en der verschijnen targets... Hij/zij die de meeste targets raakt, wint !

press to zoom
Our work

INDOOR 3.000 M2

Grootste indoor terrein in West/Oost Vlaanderen

Weer of geen weer : AirSofteXperience

GEZELLIGE BAR

Bar ingericht in aangepast kader.

Snack & Drinks

MODERNE UITRUSTING

De wapens & uitrusting zijn in perfecte staat.

Vooraf voorzien wij briefing !

special effects

Laat je verrassen :

LASER - LIGHT

FOG - SOUND

Heel gevarieerd parcours met vele hindernissen

ABOUT US

Wij garanderen steeds uw 
 veiligheid! Wij vragen om fair play en respect voor elkaar te hebben!

Om u goed te beschermen zorgen wij voor de juiste uitrusting :  gezichtsmasker (ogen & gebit zijn beschermd).            Safety first ! 

Naast de aangepaste kledij (losse kledij en stevig schoeisel) is er bij de start altijd een uitgebreide briefing over de spelregels en het gebruik van de replicawapens.  

 

De 3 belangrijkste veiligheidsregels op een rij :                 Play Fair Have Fun !

  1. Altijd je persoonlijke bescherming dragen

  2. Altijd je replica-wapen naar de grond richten in de safety area

  3. Herladen enkel in de daarvoor voorziene zone  

CONTACT
bottom of page